OM MIG

Sofie Winsborn heter jag som driver Blomster & FORM och det är ett kombinerat blomster-och trädgårdsföretag med rötterna i Malmö men jag är även verksam utanför Malmö. Att få arbeta med växter och blommor är något som jag verkligen älskar.

​​

Mitt intresse för växter började redan när jag som liten plockade blommor överallt där jag kunde hitta några. I mormors trädgård odlade hon och jag eterneller tillsammans och hemma fanns det odlingar i alla fönsterkarmar. Intresset växte och under mina år som florist och dekoratör lärde jag mig mycket om färg och form. Jag utbildade mig till landskapsingenjör för att lära mig mer om växter och om skapandet av gröna miljöer.


Min trädgård är min gröna oas där jag kan slappna av, tanka energi och umgås med nära och kära. Denna underbara känsla vill jag förmedla till er och hjälpa er att uppnå. Det kan vara med en välkomnande entré och mysig uteplats eller råd och tips om en lättskött trädgård. Berätta hur era behov och önskemål ser ut.


Jag skapar alla olika sorters blomsterarrangemang. Vare sig det gäller en liten bordsdekoration eller inför större event. Sommartid använder jag närodlade snittblommor från min egen odling. Jag har ingen butik utan gör allt på beställning detta för att kunna kombinera mina tjänster och vara där mina kunder behöver mig.


Vi ses!